Moje ime je Nika. Pišem se Vukčevič. Živim v vasi Bojanci. Obiskujem 6. razred OŠ Vinica in sem stara 11 let. Rada se kotalkam, rada rišem in pišem. Moja najljubša predmeta sta slovenščina in zgodovina. Imam starejšo sestro.

 

 

 

 

 

 

 

Živijo, moje ime je Saša. Obiskujem 9. razred OŠ Vinica. Imam 14 let in sem ena od letošnjih urednic šolskega časopisa Šmorn. Imam starejšega brata in mlajšo sestro. Pred leti je tudi moj brat Filip urejal Šmorn. Rada se ukvarjam s športom in po osnovni in srednji šoli bi želela postati policistka. Veselim se urejanja Šmorna. Upam, da vam bo časopis všeč.

 

 

 

 

 

 

Ojla, sem Vita Vlahovič in hodim v 9. razred. Živim v Novi Lipi. Zelo rada imam glasbo in živali. Doma imam dve muci, mlado ovčko in dva psa. Moja najljubša predmeta sta geografija in zgodovina.

 

 

 

 

 

 

 

Živijo, sem Lara Prokšelj. Živim v Učakovcih. Stara sem 11 let. Obiskujem 6. razred OŠ Vinica. Imam mlajšega brata, ki obiskuje 1. razred. V prostem času kolesarim in se vozim s skirojem in kotalkami. Rada igram odbojko in badminton. Doma imamo manjšo kmetijo s kokošmi in ovcami. Imamo tudi dva mačka in psa.

 

 

 

 

 

 

Zdravo, sem Eva Hudak, stara sem 14 let, kar pomeni, da sem devetošolka. To je moje zadnje leto na OŠ Vinica. Tudi zato sem se odločila, da postanem ena od urednic Šmorna. Doma imam dva starejša brata. Doma se veliko rolam in telovadim. Hodim tudi v glasbeno šolo na solo petje.

 

 

 

 

 

 

Moje ime je Miha, pišem se Frankovič, star sem 10 let in hodim v 6. razred. Doma imamo manjši vrt in mačko z imenom Medo. Rad se vozim s kolesom in igram odbojko. Všeč so mi družabne igre. Moj najljubši predmet je matematika.

 

 

 

 

 

Sem Jakob in živim v Drežniku. Hodim v 6. razred. Imam starejšega brata in sestro ter mlajšo sestro. Rad hodim na nogomet. Doma imamo manjšo kmetijo: kokoši, krave, pujse, mačke in psa. Rad pišem, zato bom letos s sošolci urejal Šmorn.

Related Images:

Dostopnost