Ni zadetkov

Iskane strani ni mogoče najti. Poskusite z drugačnimi iskalnim nizom ali uporabite navigacijske menije.

 

Pozdrav urednic in vabilo k sodelovanju

Pozdravljeni, bralci in bralke, v spletnem časopisu Šmorn! Sva Ana in Anja in sva letošnji novi urednici Šmorna. Obiskujeva 8. razred, obe hodiva v glasbeno šolo, obožujeva glasbo in veseli naju likovna umetnost. Zelo se veseliva vsega, kar nas čaka v tem šolskem letu. Veseliva se intervjujev z učitelji oz. učenci, anket na določeno temo, prispevkov o dogodkih, ki jih bomo doživeli. Upava, da vam bodo naša poročanja všeč. Veseliva se novinarskih dogodivščin. Vabljeni, da z nami soustvarjate Šmorn. Mogoče se ob tem vsi skupaj naučimo kaj novega.

 

Povabilo k sodelovanju

Imaš zanimivo idejo, obvladaš kaj posebnega? Bi rad predstavil svoj hobi? Piši nam in poskrbeli bomo za objavo v Šmornu. Kam nam naj pišeš? Izdelali smo poseben nabiralnik, ki se bo nahajal v avli šole. Redno ga bomo praznili in prebirali vaša sporočila.

Nabiralnik pa bo namenjen tudi sodelovanju v raznih nagradnih igrah, ki jih bomo pripravili.

Že danes imamo za vas nagradni izziv. Na listek napiši, kako dolgo imamo na šoli časopis Šmorn (eno leto, dve leti ali štiri leta), ne pozabi napisati tudi svojega imena, priimka in razreda, ki ga obiskuješ. Vse pravilne odgovore bomo nagradili. Kdaj?  V petek, 3. decembra 2021.

 

Dostopnost