Pozdravljeni, kot že veste, sem Ana in obiskujem osmi razred in igram violino. Tukaj se bom še bolj podrobno predstavila.

Rada berem knjige in igram violino ter poleg ur violine obiskujem tudi godalni orkester v Glasbeni šoli Črnomelj. Rada pišem spise in to je moje močno področje.

Imam veliko hobijev, to so: plezanje, slikanje, petje, risanje … Mogoče nisem v vsem naštetem  ravno ekstremno dobra, a vse to me veseli in pomirja.

Zelo rada imam živali (nekatere bolj, druge manj). Veliko podatkov, značilnosti sem se naučila o njih. Moje najljubše živali so kače, ker so zelo elegantne, zanimive in lepe.  Tudi pse in mačke imam zelo rada (mačke sicer malo bolj). Doma imamo psa in dve mački.

Sem takšna oseba, ki se zelo težko odloči. Večinoma, kadar sta dve možnosti, se vedno odločim za napačno … Ampak, tako pač je. Sem tudi zelo zapletena oseba za razvozlat, ker se mi emocije ves čas spreminjajo in še sama ne vem, kako samo sebe obvladati v določenih situacijah. Ampak vsak ima svoje slabosti in je to za moja leta čisto normalno.

Moji najljubši predmeti so organizmi in živali, o njih največ izvem pri biologiji in kemiji. Dobra sem tudi v drugih predmetih, najbolj enostavni šolski predmeti se mi zdijo angleščina in biologija ter kemija, pa tudi matematika. Obiskujem izbirni predmet nemščino. Udeležujem se šolskih tekmovanj – na Cankarjevo tekmovanje hodim že par let, včasih grem tudi na tekmovanje iz matematike, včasih v šoli recitiram, pojem ali igram violino.

Imam tudi brata in dve sestri, ena od njih je Klara, ki je bila dve leti nazaj tudi urednica Šmorna. No, toliko o meni. Lepo vas pozdravljam! 😉

Related Images:

Dostopnost