Če si nekaj res močno želimo, se nam to lahko tudi uresniči. Šestošolci so brali pravljico Ferija Lainščka Kovačeva hvaležnost. V pravljici se je bogastvo skrivalo v zlatih orehih. Vas zanima, kakšen je njihov seznam želja, če bi imeli te zlate orehe? Zelo pisan …

Česa si želim zase?

Krosko, nov ovitek za telefon, psa, gaming PC, sto tisoč evrov, tristo tisoč evrov, sobo, o kateri sanjam, da bi bila zdrava, dobre ocene, da bi bila uspešna v življenju, da bi bila moja družina vesela in zdrava, želim spoznati znano osebo.

Česa si želim za svojo družino?

Želim si, da bi živeli v Ameriki, da bi imeli nov avto, da bi bila ena soba kot kino, da se starša ne bi ločila, da bi se dobro razumeli, da smo še vsi dolgo časa živi in srečni, da bi bili srečni, ljubeči, igrivi, da bi se moj bratec rodil zdrav.

Česa si želim za svet?

Želim si zdravja, da ne bi obstajala korona, da bi imeli vsi hiše in dovolj denarja, da smo prijazni drug do drugega, da zmanjšamo onesnaževanje okolja, da se ne pojavi še kdaj kakšen virus, da ne bi bilo alkohola, cigar, nasilja in drog, da svet ni obseden z mobilnimi napravami, da bi bil mir na svetu brez vojn in revnih otrok, da ne bi bilo bolezni, da bi obstajalo zdravilo za vsako bolezen, da bi bili vsi otroci siti in da bi se končale vse vojne.

Related Images:

Dostopnost